优惠论坛

标题: 9月14日爱拼娱乐盈利4992.5元————EA平台 [打印本页]

作者: kelvin    时间: 2012-9-14 16:21
作者: zx9981    时间: 2012-9-14 16:32
水果5到手了!
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 16:45
继续盈利,k兄太劲啦!
作者: koosyy    时间: 2012-9-14 16:48
恭喜楼主盈利。。。。。。。
作者: koosyy    时间: 2012-9-14 16:48
恭喜楼主盈利。。。。。。。
作者: kelvin    时间: 2012-9-14 16:49
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 16:53
劲条毛,我感觉我这两天非常不稳定,我总是过一段日子就又难与控制自己了,明天起要稳打稳扎8 F/ O! ~; ?' ~
kelvin 发表于 2012-9-14 16:49

9 B9 D0 ~- W9 z& H, N9 [" j8 E& `. u# Q' x4 x3 N
7 J: T4 L$ V" y
    你今个月应该赢左起码2,3万啦,记得保住赢的钱就得啦,唔好边日一输就将之前赢的存入去啊
作者: kelvin    时间: 2012-9-14 16:56
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:11
你睇下我个签名啦,其实我真系怕自己吴知边日发神经又吴止损啊,我个人定力吴得持久的,一连赢一 ...# K4 U2 \. c+ g/ K  R
kelvin 发表于 2012-9-14 16:56

! F/ e' F3 K- s6 H* |$ m8 n5 i* v6 t2 m* ~( d$ Z" @8 y
! [9 c7 z( x9 u% c* a. y  }/ a
条那星,你想下有边分工一个月可以赚几万先得架,一日D钱系你度,DC一日都有得赢,唔使急5 I! |; q: N2 [/ r

) E' I; X6 x( M老老实实,真系惊的话,找个好朋友帮你keep钱,每日最多剩系留5,6千系户口,输过呢个数,就要叫你朋友过数,甘米有人提醒下你咯
作者: kelvin    时间: 2012-9-14 17:16
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:21
系啊,我宜家就系用紧呢个办法,每日叫朋友固定帮我存本金,然后个U盾都系放响佢果度,而且仲吩咐 ...
  U4 t/ U' B2 ~! @! Lkelvin 发表于 2012-9-14 17:16
$ w. Z9 h2 Z5 Z" `' s# n

/ O: F# Y' R1 a) L& G% [
2 a# p2 Y, K& B" A" Z; n    甘米得咯,要多谢你个fd啦,个个月赚几多,应该分翻5%~10%卑他;% z4 {+ m2 g! h3 E7 `
2 p1 T( Q  [% \( |1 V: @0 ^+ P& X% D
我自己就每个月只会拿2000出来玩,以前唔知道WD时,通常都输,但呢半年开始玩WD,研究下D优惠,个个月执小小,帮补下就够鲁
作者: kelvin    时间: 2012-9-14 17:23
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:27
我吴玩得红利的,我十次有九次拿红利都玩吴出来,可能我吴冇耐性哇,次次都想尽快打完流水出来, ...
& K7 e3 e5 l# g4 O4 gkelvin 发表于 2012-9-14 17:23
) C8 }) |, _, T$ S: I) T
' |+ K) N1 K1 p9 L

5 t( y, w: k8 S* m" l    唔紧要,最紧要了解自己,我自己求稳阵,所以好小大输大赢,通常真系靠优惠,每个月先有小小赚JA
作者: kelvin    时间: 2012-9-14 17:29
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:34
哇,你个个月都能稳赚过A啊,好羡慕啊) M  W( v: d! N3 ~  ]5 D8 \( s2 R
kelvin 发表于 2012-9-14 17:29
. i1 e1 j' O! B+ V+ U# j7 B
/ }; q: c9 ], J* A9 X( U; g7 u
$ M4 j# M! Z6 k8 H& x
    调,不是过A,是“JA”=“咋”* g8 e7 g* E0 A4 S$ j: Z
每个月盈利2k左右而已。。。
作者: kelvin    时间: 2012-9-14 17:34
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:39
[quote]甘都爽啦,等于打多份工了,成二千蚊
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:40
[quote]甘都爽啦,等于打多份工了,成二千蚊
作者: 76gor    时间: 2012-9-14 17:40
边有啊,D钱用来给我条女交租叫水电架。。我自己都无洗过甘制,,所以我每次想到赢的钱要来交租,就不敢玩太大,,不过进个月应该好D, 估计起码有4K盈利

欢迎光临 优惠论坛 (http://tcelue.cc/) Powered by Discuz! X3.1